Här hittar du våra lediga jobb

Vill du vara med och skapa framtidens bank?

Gör karriär hos oss

Hos oss hittar du allt ifrån ekonomer och IT-specialister, till projektledare och marknadsförare. Utbudet är brett och möjligheterna stora. Våra lediga tjänster hittar du via länken nedan.

Lediga tjänster

Jobba internationellt

I Sverige är vi verksamma i Malmö och Stockholm. Du har även möjligheten till en internationell karriär på något av våra kontor i Danmark, Norge, Finland, Polen, Tyskland, Storbritannien eller inom Ikanogruppen med verksamhet i över 15 länder.

Se lediga jobb i andra länder

Vår personalidé

Vi arbetar i en platt organisation med högar av stimulerande arbetsuppgifter på skrivborden. Den viktigaste uppgiften för oss är att ta väl hand om våra kunder. 

Mer om vår personalidé 

Mångfald berikar

På Ikano Bank väger personliga egenskaper som entreprenörsanda, driv, att ha båda fötterna på jorden. För att kunna förstå sina kunder, höja kompetensen och vinna nya marknader krävs en mångfald bland medarbetarna. 

 Läs mer om mångfald
kollegor på Ikano Bank

Social Day - Vi bidrar tillsammans

Vi tror på en långsiktigt hållbar strategi och på att bidra till samhället runt omkring oss. Därför har vi på Ikano Bank en Social Day. Social Day är ett initiativ som ger medarbetare möjlighet att utföra volontärarbete en gång om året på arbetstid.

Vi är Ikano

Ikano Bank startades i Sverige precis som IKEA för att ge de "många människorna" ett schysst alternativ i vardagen. Vi slog upp dörrarna 1995 och har idag verksamhet i åtta länder, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Polen, UK och Österrike. Ikano Bank är en del av Ikanogruppen, som äger 51 procent av banken. Ingka-koncernen, en strategisk partner i IKEAs franchisesystem äger resterande 49 procent av banken. Ikano Banks huvudkontor ligger i Malmö och företaget är registrerat i Älmhult där verksamheten en gång grundades.
citat ikon

"Kom ihåg att du inte är världsbäst på allt du gör! Omge dig med medarbetare som är starka där du själv är svag, så att ni tillsammans kan bygga ett bra team. Skapa en unik företagsanda!"

Ingvar Kamprad