Här hittar du våra lediga jobb

Vill du vara med och skapa framtidens bank?

Gör karriär hos oss

Hos oss hittar du allt ifrån ekonomer och IT-specialister, till projektledare och marknadsförare. Utbudet är brett och möjligheterna stora. Våra lediga tjänster hittar du via länken nedan.

Lediga tjänster

Karriärföretag
Ikano Bank placerar sig på listan över de företag som bedriver det bästa arbetet inom employer brandning. Varje år utvärderas över 5000 företag inom olika industrier utifrån karriärs- och utvecklingsmöjligheter, employer brand, internationella utsikter med mera. I en tuff konkurrens sticker Ikano Bank återigen ut med spännande karriärmöjligheter och unika utmaningar.

Läs mer

karta jobba internationellt ikano bank

Jobba internationellt

I Sverige är vi verksamma i Malmö och Stockholm. Men du har även möjligheten till en internationell karriär på något av våra kontor i Danmark, Norge, Finland, Polen, Tyskland, Ryssland eller England.

Se lediga jobb i andra länder

kollega på Ikano Bank

Vår personalidé

Vad du kan förvänta dig

Vi arbetar i en platt organisation med högar av stimulerande arbetsuppgifter på skrivborden. Den viktigaste uppgiften för oss är att ta väl hand om våra kunder. 

Mer om vår personalidé 

Mångfald berikar...

... och är avgörande för att lyckas

På Ikano Bank väger personliga egenskaper som entreprenörsanda, driv, att ha båda fötterna på jorden. För att kunna förstå sina kunder, höja kompetensen och vinna nya marknader krävs en mångfald bland medarbetarna. 

 Läs mer om mångfald
kollegor på Ikano Bank

Social Day - Vi bidrar tillsammans

Vi tror på en långsiktigt hållbar strategi och på att bidra till samhället runt omkring oss. Därför har vi på Ikano Bank en Social Day. Social Day är ett initiativ som ger medarbetare möjlighet att utföra volontärarbete en gång om året på arbetstid.

Vi är Ikano

Ikano Bank startades precis som IKEA för att ge de “många människorna” ett bra ekonomiskt alternativ i vardagen. Vi slog upp dörrarna 1995 och är idag nästan 600 medarbetare som alla är glada, passionerade människor som tillsammans stävar efter att du ska få en så bra bankupplevelse som möjligt. Ikano Bank är en del av Ikano Group som ägs av familjen Kamprad.

citat ikon

"Kom ihåg att du inte är världsbäst på allt du gör! Omge dig med medarbetare som är starka där du själv är svag, så att ni tillsammans kan bygga ett bra team. Skapa en unik företagsanda!"

Ingvar Kamprad