Factoring och leasing

Stärk din ekonomi, din försäljning och dina
kundrelationer med Ikano Bank som partner

ikano bank

Factoring

Factoring är en enkel finansieringsform som snabbt hjälper dig att stärka ditt företags ekonomi. Ikano Bank erbjuder factoring på två sätt, antingen genom att vi köper dina fakturor eller att vi belånar dem. Dina kundrelationer tar vi också hand om, precis så bra som du alltid gjort. Schyssta villkor helt enkelt.

Läs mer om factoring

ikanobank

Företagsleasing

Ikano Bank erbjuder leasing och hyreslösningar för olika typer av utrustning, från IT-utrustning och skrivare till transportfordon och entreprenadmaskiner. Vi har lösningarna som förenklar din vardag där du kan använda den senaste utrustningen i din verksamhet utan att äga den.

Läs mer om företagsleasing 

Ikano Bank - den schyssta partnern

Ikano Bank var ursprungligen en del av IKEA, men är sedan 1988 del av en separat företagsgrupp som idag ägs av familjen Kamprad. Vårt  entreprenöriella arv från detaljhandeln gör att vi verkligen förstår behovet av flexibilitet, snabbhet och trygghet. Hos Ikano Bank får du som själv är entreprenör schyssta villkor, korta beslutsvägar och transparens. Vårt arv har också lärt oss värdet av bra kundrelationer, och vi värnar om dina kunder och din relation till dem lika mycket som du själv gör.

thumbs_up

Schyssta villkor och korta beslutsvägar

caring

Tar hand om dina kunder lika väl som du gör

handshake

Skräddarsydda och personliga upplägg

loan_orange

Kostnadseffektiva
lösningar

Våra kunniga specialister står beredda att hjälpa dig att växa din affär

Kontakta oss

.
.
.

Chatta med oss

Chattar...

.
.
.