Stefan Nyrinder ny VD på Ikano Bank

2012-12-14

Stefan Nyrinder har av Ikano Banks styrelse utsetts till ny VD för Ikano Bank i Norden och Nederländerna. Han blir samtidigt chef för Ikanos affärsområde Finans med verksamhet i ytterligare fem länder. Han efterträder Bo Liljegren som lämnade banken i september efter sex år som VD och affärsområdeschef.

Stefan har lång erfarenhet från bankbranschen. Han har de senaste fyra åren varit landschef för Ikano Bank i Sverige med ansvar för privatmarknaden i Sverige och Finland. Innan dess har han haft flera ledande befattningar inom SEB. Senast som marknadschef för SEB division Nordic Retail and Private Banking.

- Stefan har stor kunskap om våra kunder och hans ledarskap är väl förankrat i Ikanos företagskultur vilket är en stor tillgång i det fortsatta arbetet med att utveckla Ikano Bank och affärsområde Finans, säger Arja Taaveniku, koncernchef för Ikano.

Ikano Bank erbjuder enkla och smarta produkter och tjänster till schyssta villkor för konsumenter, detaljhandlare och företagskunder. Ikano Bank finns i Norden och Nederländerna och ingår i Ikano-koncernens affärsområde Finans. Affärsområdet har utöver Norden och Nederländerna även verksamhet i Tyskland, Polen, Österrike, Storbritannien och Ryssland. 

Välj om du vill skriva under med Mobilt BankID eller BankID på datorn

Läs igenom

Vi förstår att du bara vill bli klar, men du måste läsa följande dokument innan du kan skriva under din ansökan.
OBS. Öppnas i nytt fönster

Skriv under

Öppna BankID appen i din mobil eller surfplatta och knappa in din kod

Nu har du skrivit under!

    Vi behöver din medsökandes underskrift

    Välj hur du vill skriva under.

    Håll sökorden enkla. Du kan använd flera ord för att förfina din sökning.

    Om du inte hittar det du söker kan du prova att skriva nya sökord i sökfältet.