Spara ihop-appen för socialt sparande

26 januari 2015

Nu lanserar Ikano Bank Spara ihop: en social spartjänst som kan liknas vid ett Pinterest för sparande där användarna skapar egna visuella anslagstavlor för att samla olika sparmål under ett och samma tak.

– Med tanke på hur mycket tid vi idag lägger i sociala medier är det naturligt för Ikano Bank att utveckla verktyg som kan göra ens sparande socialt, säger Emma Roslund Johansson på Ikano Bank.

Med Spara ihop vill Ikano Bank modernisera sparandet både till form och uttryck, och samtidigt göra det lättare för olika grupper att spara tillsammans: kompisgänget, kollegorna, släkten eller föreningen.

– Ambitionen har varit att göra sparandet enklare och roligare genom att göra det mycket mer socialt än vad det är idag: från valet av sparmål där du kan inspirera och inspireras av andra, vidare till hur ni kan stötta varandra och tillsammans följa hur ni närmar er drömresan, lyxmiddagen eller vad det än gäller, fortsätter Emma Roslund Johansson. För att använda tjänsten behöver man inte vara kund hos Ikano Bank sedan tidigare och inte heller flytta några av sina konton - till sparmålet öppnas ett vanligt Ikano Bank sparkonto direkt via appen. Det kontot är individuellt för varje sparare, oavsett om du sparar i grupp eller helt på egen hand.

– Idag kan det vara lite klurigt att spara tillsammans om man har olika banker, därför har vi utvecklat Spara ihop-appen som inte kräver mer än några knapptryck för att komma igång, säger Emma Roslund Johansson.

Spara ihop-appen är gratis och finns att ladda ned till iPhone och Android på www.sparaihop.se.

För mer information, kontakta gärna:
Emma Roslund Johansson, Försäljningschef, Privat på Ikano Bank
Tel: 076-623 52 18
E-post: emma.roslundjohansson@ikano.se

Ikano Bank AB (publ) erbjuder enkla och förmånliga lån och sparprodukter till privatkunder, säljstödstjänster till detaljhandelsföretag samt leasing och fakturaköpslösningar till företagskunder. Ikano Bank finns i Norden, Storbritannien och Nederländerna och ingår i Ikanogruppens affärsområde Finans. Ikano är en internationell koncern som utvecklar, äger och förvaltar företag inom områdena finans, fastighet, försäkring och detaljhandel. Ikano bildades 1988 och ägs av familjen Kamprad. Mer information hittar du på www.ikanobank.se.

Logga in

Välj vilken tjänst du vill logga in på

Välj om du vill skriva under med Mobilt BankID eller BankID på datorn

Läs igenom

Vi förstår att du bara vill bli klar, men du måste läsa följande dokument innan du kan skriva under din ansökan.
OBS. Öppnas i nytt fönster

Skriv under

Öppna BankID appen i din mobil eller surfplatta och knappa in din kod

Nu har du skrivit under!

    Vi behöver din medsökandes underskrift

    Välj hur du vill skriva under.

    Håll sökorden enkla. Du kan använd flera ord för att förfina din sökning.

    Om du inte hittar det du söker kan du prova att skriva nya sökord i sökfältet.