Låna Michael Jacksons hatt!

2009-05-11

Vi lever i en turbulent värld. Ingen kan riktigt förutspå ekonomin, varken den globala, den svenska eller Kalle Karlssons. Vad vi dock vet är att det är viktigt att spara så att man har en buffert. Vi vet samtidigt att det är mycket svårt att spara.

Ikano Bank lanserade i dagarna ett experiment. Ett experiment för att hjälpa människor att spara pengar. Vi tog bland annat tre bilar, fem Playstation 3 spel, en flakmoped, en tandemcykel, ett flipperspel och Michael Jacksons hatt och stoppade in allt i en container som vi ställde upp i Lundagård. Här kan nu alla låna gratis. Låna för att spara helt enkelt.

"Det är ett experiment för att se hur en vi aktivt kan hjälpa människor att spara pengar samtidigt som vi ger dem en upplevelse. Bilarna är attraktiva att låna men det som bokades först var Michael Jacksons hatt, det var kul! Själv är jag uppvuxen med flakmoppar så den är nog min favorit i containern. Vi tror att det behövs nya grepp för att få igång sparandet" avslutar Helena Salomonson på Ikano Bank.

Vi vill också få människor att se på sitt sparande på ett annat sätt. Poängen med ett sparande handlar ju för de flesta inte om att lägga pengar på hög utan om att man sparar till något. En strävan efter att få uppfylla sina drömmar och önskningar.

Utlåningen kommer att pågå i Lundagård fram till den 13 maj. Containern är öppen mellan 11 och 14 varje dag och på www.lanaochspara.se går det att boka. Enda kravet för att få låna är att du är över 18 år. Den 18 och 27 maj flyttar vi vår container till Uppsala.

I denna kampanj samarbetar vi med Skoda, Sony, Electronic Arts, Activision och Konami. 

Välj om du vill skriva under med Mobilt BankID eller BankID på datorn

Läs igenom

Vi förstår att du bara vill bli klar, men du måste läsa följande dokument innan du kan skriva under din ansökan.
OBS. Öppnas i nytt fönster

Skriv under

Öppna BankID appen i din mobil eller surfplatta och knappa in din kod

Nu har du skrivit under!

    Vi behöver din medsökandes underskrift

    Välj hur du vill skriva under.

    Håll sökorden enkla. Du kan använd flera ord för att förfina din sökning.

    Om du inte hittar det du söker kan du prova att skriva nya sökord i sökfältet.