Ikano Bank samlar kundkort i ny app

2011-06-20

Ikano Bank lanserar nu en Iphone app i samarbete med bland andra IKEA, Stadium och Hemtex. Appen samlar kundkort i mobilen och är ett första steg till att kunna betala med mobilen direkt i affären.

Med appen som fått namnet Skipp kan man enkelt och direkt få en överblick över alla erbjudanden, hålla koll på de senaste köpen samt hur mycket man har handlat för totalt och hur mycket pengar som finns kvar. Dessutom finns en kartfunktion som gör att man lätt hittar till de anslutna kedjornas butiker överallt i Sverige. Många svenskar är med i olika kundklubbar och till slut blir det svårt att hålla reda på och utnyttja alla bra erbjudanden och förmåner som man får genom de här korten, säger Magdalena Walther på Ikano Bank. De flesta känner igen sig i att man alltför ofta glömmer kvar olika erbjudanden och rabatter hemma på köksbordet som sedan inte blir utnyttjade. Här kan appen verkligen göra nytta. Sju kundkort med 1,1 miljoner medlemmar är med vid lanseringen och Ikano Bank räknar med att successivt knyta fler butikskedjor till appen och även lansera en version för Android under hösten. Anslutna kort idag är IKEA Handla, Stadium, Volkswagen, Audi, Skoda, Shell MasterCard och Hemtex som tillsammans har 850 butiker över hela Sverige.

Ikano Banks app har mötts av stort intresse bland de butikskedjor som man kontaktat. Vi är övertygade om att plånboken och även banken håller på att flytta in i mobilen och med Skipp är vi i början på den utvecklingen. Vi kommer fortsätta att utveckla Skipp med fler smarta funktioner och möjlighet att betala, säger Magdalena Walther.

Logga in

För närvarande kan vissa kunder uppleva problem vid inloggning. Vi beklagar detta och arbetar på att lösa problemet snarast möjligt.

Välj vilken tjänst du vill logga in på:Har du en pågående bolåneansökan?

Välj om du vill skriva under med Mobilt BankID eller BankID på datorn

Läs igenom

Vi förstår att du bara vill bli klar, men du måste läsa följande dokument innan du kan skriva under din ansökan.
OBS. Öppnas i nytt fönster

Skriv under

Öppna BankID appen i din mobil eller surfplatta och knappa in din kod

Nu har du skrivit under!

    Vi behöver din medsökandes underskrift

    Välj hur du vill skriva under.

    Håll sökorden enkla. Du kan använd flera ord för att förfina din sökning.

    Om du inte hittar det du söker kan du prova att skriva nya sökord i sökfältet.