Banken som i tuffa tider lånar ut bilar gratis

2009-05-22

Om någonting är för bra för att vara sant så är det ofta det. Men inte den här gången. Ikano Bank är mitt uppe i ett experiment. Ett experiment för att hjälpa människor att spara pengar. Förra veckan tog vi bland annat tre bilar, fem Playstation 3-spel, en flakmoped, en tandemcykel, ett flipperspel och Michael Jacksons hatt och stoppade in allt i en container som vi ställde upp i Lundagård.

Nu har vi flyttat vår container till Fyristorg i Uppsala. Alla som vill kan låna våra saker gratis. Vi vill i dessa tuffa tider på detta sätt uppmuntra människor att börja spara. Du får låna gratis för att spara pengar helt enkelt.

"Kampanjen är ett experiment för att se hur vi aktivt kan hjälpa människor att spara pengar samtidigt som vi ger dem en upplevelse. Bilarna är attraktiva att låna men själv är jag uppvuxen med flakmoped så den är min personliga favorit i containern. Vi tror att det behövs nya grepp för att få igång sparandet" avslutar Helena Salomonson på Ikano Bank.

Utlåningen i containern på Fyristorg är öppen mellan 11 och 14 varje dag till och med den 27/5 och på www.lanaochspara.se går det att boka föremål innan öppning. 

Välj om du vill skriva under med Mobilt BankID eller BankID på datorn

Läs igenom

Vi förstår att du bara vill bli klar, men du måste läsa följande dokument innan du kan skriva under din ansökan.
OBS. Öppnas i nytt fönster

Skriv under

Öppna BankID appen i din mobil eller surfplatta och knappa in din kod

Nu har du skrivit under!

    Vi behöver din medsökandes underskrift

    Välj hur du vill skriva under.

    Håll sökorden enkla. Du kan använd flera ord för att förfina din sökning.

    Om du inte hittar det du söker kan du prova att skriva nya sökord i sökfältet.