StopService för din identitet och dina värdehandlingar

StopService dygnet runt

StopService är en omfattande tjänst med personlig rådgivning och handfast hjälp om din identitet hamnar i orätta händer eller om du blivit bestulen på dina nycklar eller andra värdehandlingar.

I StopService ingår ID-skydd, Spärrtjänst, Objektregistrering, Nyckelservice och Nödkontanter och gäller för hela familjen.

Ditt pris: 297 kr per år (ord. pris 369 kr per år).

Läs mer och teckna StopService

För att du ska kunna nyttja Spärrtjänsten är det viktigt att du registrerar dina kort och värdehandlingar på dina sidor på www.stopservice.se  

Detta får du:

 • ID-skydd
  Förebyggande rådgivning om hur du minskar risken för att bli utsatt för en id-kapning och personlig hjälp från våra handläggare med att bestrida och begränsa de ekonomiska konsekvenserna om du blivit utsatt.
 • Spärrtjänst
  Spärra dina och familjens kort och värdehandlingar med ett enda samtal.
 • Objektregistrering
  Registrera dina värdesaker i ditt digitala arkiv med information om inköpsdatum, pris, bilder och kvitton. Skönt att ha tillhands vid t ex inbrott eller brand.
 • Nyckelservice
  Fäst nyckelbrickan med sitt unika id-nummer på din nyckelknippa. 9 av 10 nyckelknippor med nyckelbricka hittar tillbaka till sin ägare.
 • Nödkontanter
  Om olyckan är framme och alla dina bank- och kreditkort går förlorade när du är på resande fot hjälper vi dig med ett räntefritt nödlån.