Betala dina räkningar med Ikano Kort

Tryggt och enkelt

Du kan enkelt betala räkningarna med ditt Ikano Kort. Betaltjänsten är trygg och enkel. En schysst lösning som underlättar din vardag.

I samarbete med Betalo erbjuder vi dig möjligheten att betala dina räkningar med ditt Ikano Kort. Betalo står bakom betallösningen och tar en serviceavgift på 1,9 % av räkningens summa. När du betalar räkningar med ditt Ikano Kort via tjänsten Betalo ger detta ingen bonus.

Om Betalo
Betalo är en oberoende betaltjänst som står under Finansinspektionens tillsyn. Betalo tillhandahåller en smart betaltjänst på nätet och i mobilen för att kunder i Sverige skall kunna betala sina räkningar med kort. Företaget har sitt säte i Stockholm och ägs av grundarna, med bakgrund inom internet och finans.

Information om effektiv ränta för Ikano Kort
Ikano Kort är en löpande kontokredit med 15,30 % rörlig ränta och aviavgift om 25 kr/mån, vilket ger ett månadsbelopp på 909 kr, ett totalt återbetalningsbelopp på 10 912 kr, 12 avbetalningar och en effektiv ränta på 19,77 % vid en skuld på 10 000 kr i 12 månader (2022-08-23). Betalar du hela månadens inköp när fakturan kommer, tillkommer ingen ränta på dina inköp.Har du en pågående bolåneansökan?

 

Välj om du vill skriva under med Mobilt BankID eller BankID på datorn

Läs igenom

Vi förstår att du bara vill bli klar, men du måste läsa följande dokument innan du kan skriva under din ansökan.
OBS. Öppnas i nytt fönster

Skriv under

Öppna BankID appen i din mobil eller surfplatta och knappa in din kod

Nu har du skrivit under!

    Vi behöver din medsökandes underskrift

    Välj hur du vill skriva under.

    Håll sökorden enkla. Du kan använd flera ord för att förfina din sökning.

    Om du inte hittar det du söker kan du prova att skriva nya sökord i sökfältet.