Betala dina räkningar med Ikano Kort

Tryggt och enkelt

Du kan enkelt betala räkningarna med ditt Ikano Kort. Betaltjänsten är trygg och enkel. En schysst lösning som underlättar din vardag.

I samarbete med Betalo erbjuder vi möjligheten att betala räkningarna med ditt Ikano Kort. Betalo står bakom själva betallösningen, som för andra kort normalt kostar 1,9 % av räkningens summa. Men med Ikano Kort slipper du alltså Betalos serviceavgift.

Betalningen av dina räkningar visas som en vanlig korttransaktion på ditt kontoutdrag. På så sätt kan du skjuta upp betalningen av räkningarna till slutet av månaden då ditt kontoutdrag för Ikano Kort kommer hem i brevlådan.

När du handlar eller betalar räkningar med kortet är aviavgiften 25 kr/månad. Ingen ränta tillkommer på dina köp när du betalar hela månadens inköp senast på fakturans förfallodag.

Observera att den reducerade serviceavgiften endast gäller för Betalos tjänst Betala räkningar. För Betalos övriga tjänster - Överföra till utlandet och Överföra till bankkonto gäller ordinarie priser med Ikano Kort.

Betala dina räkningar med Ikano Kort

Ansök om Ikano Kort

Om Betalo
Betalo är en oberoende betaltjänst som står under Finansinspektionens tillsyn. Betalo tillhandahåller en smart betaltjänst på nätet och i mobilen för att kunder i Sverige skall kunna betala sina räkningar med kort. Företaget har sitt säte i Stockholm och ägs av grundarna, med bakgrund inom internet och finans.

Information om effektiv ränta för Ikano Kort
Ikano Kort är en löpande kontokredit med 14,25 % rörlig ränta och aviavgift om 25 kr/mån, vilket ger ett månadsbelopp på 909 kr, ett totalt återbetalningsbelopp på 10 912 kr, 12 avbetalningar och en effektiv ränta på 18,75 % vid en skuld på 10 000 kr i 12 månader (2019-04-09). Betalar du hela månadens inköp när fakturan kommer, tillkommer ingen ränta på dina inköp.

Logga in på Ikano Bank

Logga in på ditt partnerkort

Välj om du vill skriva under med Mobilt BankID eller BankID på datorn

Läs igenom

Vi förstår att du bara vill bli klar, men du måste läsa följande dokument innan du kan skriva under din ansökan.
OBS. Öppnas i nytt fönster

Skriv under

Öppna BankID appen i din mobil eller surfplatta och knappa in din kod

Nu har du skrivit under!

    Vi behöver din medsökandes underskrift

    Välj hur du vill skriva under.

    Håll sökorden enkla. Du kan använd flera ord för att förfina din sökning.

    Om du inte hittar det du söker kan du prova att skriva nya sökord i sökfältet.