Relationer är större än transaktioner

Öka din försäljning genom betal- och finansieringstjänster, kundinsikter och relevanta erbjudanden.

Köpfrihet för dina kunder ger insikter för dig

Som handlare vet du att delbetalning och förmåner för lojala kunder ökar din försäljning direkt. Det vet vi med. Vi var från början en del av IKEA och har nu över 30 års erfarenhet av att bygga några av Sveriges mest framgångsrika lojalitetsprogram. När vi levererar betal- och finansieringstjänster för stora varumärken hanterar vi också omfattande mängder kund- och betaldata.

Vi insåg tidigt värdet av dessa data och har därför utvecklat en unik kompetens i att analysera, segmentera, dra slutsatser och ge dina kunder mer relevanta erbjudanden. Våra insikter stärker kundrelationerna och ökar försäljningen för dig som handlare.

Jag vill veta mer om säljfinansiering! 

Fyll i och skicka formuläret så återkommer vi till dig, utan kostnad så klart.

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer till dig inom kort.

Övriga kontaktuppgifter hittar du på vår kontaktsida


Mätbara resultat på kort och lång sikt

Våra betaltjänster underlättar din försäljning direkt. Vår analysexpertis gör att vi kan hitta insikter som driver mätbara resultat även på sikt. Vårt team vänder på varenda sten i jakten på att få dina kunder att stanna längre och bli nöjdare, vilket ökar din lönsamhet.

  • Ökad försäljning
  • Längre kundlivscykel
  • Högre kundnöjdhet
Ikano Säljfinansiering

Vad tycker våra partners om oss?

Erica

Erica Samuelsson - Marknadschef Shell

"Vårt val att samarbeta med Ikano Bank grundar sig på att vi har en likartad filosofi i flera avseenden. Bland det viktigaste är att kunna hantera en föränderlig omvärld på ett snabbt och flexibelt sätt som genom en kostnadseffektiv modell ger möjlighet att skapa värde för kunden. Att Ikano Bank står för dessa värden kände vi inför uppstarten av samarbetet och vi har fått det bekräftat i samarbetet."

Peter Appelfeldt

Peter Appelfeldt - Deputy Commercial Manager IKEA Sverige

"Ikano Bank är en lyhörd, professionell och förändringsbenägen samarbetspartner som sätter kunden i fokus och hjälper oss med att förverkliga de många människornas heminredningsdrömmar."

Varför välja Ikano Bank?

  • Kundinsikter som möjliggör relevanta erbjudanden och som stärker dina kundrelationer
  • Betaltjänster med unika mervärden och schyssta villkor
  • Skräddarsydda processer och profilerad kommunikation i alla led

AudiKort VISA är speciellt framtaget för dig och din Audi. Dela upp dina köp hos återförsäljare 12 månader utan ränta eller avgifter. Kortet är utan årsavgift och du får alltid 1 % drivmedelsrabatt när du tankar.

Är du som privatperson intresserad av ett AudiKort Visa eller vill logga in på Mitt konto, gå till Audikortet.se för att läsa mer.

Kortet för dig som älskar din bil. Ingen årsavgift och bonus på allt förutom på Shells stationer och konkurrenter. På Shells bemannade stationer får du drivmedelsrabatt.

Är du som privatperson intresserad av Shell MasterCard eller letar efter möjlighet att logga in, gå till shellmastercard.se.

SKODA-Kortet Visa är speciellt framtaget för dig och din SKODA. Dela upp dina köp hos återförsäljare 12 månader utan ränta eller avgifter. Kortet är utan årsavgift och du får alltid 1 % drivmedelsrabatt när du tankar.

Är du som privatperson intresserad av ett SKODA Kort Visa eller vill logga in på Mitt konto, gå till skodakortet.se för att läsa mer.

Delbetala dina köp på IKEA i 6 eller 12 månader utan ränta. Kortet har dessutom ingen årsavgift. Är du som privatperson intresserad av ett IKEA DELBETALA-kort eller letar efter möjlighet att logga in, gå vidare till ikea.se/delbetala.

Ett MasterCard utan årsavgift med bonus på allt i andra butiker förutom hos konkurrenter. På Preems stationer får du drivmedelsrabatt och specialerbjudanden istället för bonus.

Är du som privatperson intresserad av Preem MasterCard eller letar efter möjlighet att logga in, gå till preem.se/mastercard.

Ett självklart kort för dig som Seatägare med möjlighet att dela upp dina köp hos återförsäljare 12 månader ränta- och avgiftsfritt. Kortet är utan årsavgift och du får alltid 1 % drivmedelsrabatt när du tankar.

Är du som privatperson intresserad av ett Seat-Kortet Visa eller vill logga in på Mitt konto, gå till seatkortet.se för att läsa mer.

Ett självklart kort för dig som Volkswagenägare med möjlighet att dela upp dina köp hos återförsäljare 12 månader ränta- och avgiftsfritt. Kortet är utan årsavgift och du får alltid 1 % drivmedelsrabatt när du tankar.

Är du som privatperson intresserad av ett Volkswagenkort Visa eller vill logga in på Mitt konto, gå till Volkswagenkortet.se för att läsa mer.

Experter som omvandlar kunddata till insikter och aktiviteter

Genom vårt Insight-team erbjuder vi handlare i hela världen en större förståelse för vad som driver kundernas köpbeteende. Som handlarpartner till oss har du tillgång till våra experter som har en unik syn på CRM.

  • Förståelse av vad som driver dina kunder
  • Mer relevanta erbjudanden
  • Starkare relationer

Kontakta oss

Vi hjälper dig få fler lojala kunder

Malmö
Hyllie boulevard 27
215 32 Malmö

 

.
.
.

Chatta med oss

Chattar...

.
.
.