Hyr ut eller hyr datorer

– smart finansiering för företag och leverantörer

Datorer för olika företag och behov – enkel finansiering

Datorer är ett nödvändigt arbetsredskap på alla företag inom alla olika branscher. De är också dyra i inköp och innebär därmed stora investeringar. Hos Ikano Bank kan du som företagare få hjälp att finansiera datorer till verksamheten med ett förmånligt hyresavtal.

För dig som är leverantör erbjuder vi skräddarsydda samarbetsavtal som hjälper dig att nå fler kunder och ger snabba och säkra betalningar. Alltid med schyssta villkor åt båda håll.

Vill du bli kund eller partner? 

Prata med våra duktiga Specialister

010 - 214 63 80

saljare.leasing@ikano.se


Redan kund?

Support för dig som leasar

Telefon: 08 - 514 203 20

E-post: kundsupport@ikano.se

 

Partnersupport

Telefon: 08 - 514 203 10

E-post: partnersupport@ikano.se

 

Eller låt oss kontakta dig

Fyll i dina uppgifter nedan så tar någon av våra kunniga specialister kontakt med dig inom en arbetsdag.

 

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer till dig inom kort.

Övriga kontaktuppgifter och vanliga frågor hittar du på vår kontaktsida


Leverantör av varuautomater?

Erbjud dina kunder en bekväm helhetslösning


Med Ikano Bank som samarbetspartner kan du nå ut till fler kunder och erbjuda enkel finansiering av datorer genom hyra eller funktionshyra. Vi hjälper dig leverera en attraktiv helhetslösning som skapar mervärde för kunden och ger dig utmärkta möjligheter att bygga långsiktiga affärsrelationer.
 
Som finansieringspartner sköter vi all administration och fakturering, så att du får mer tid över till din kärnverksamhet.

 

Företag?

Hyr dator – betala för nyttjandet, inte ägandet

 

När du hyr datorer slipper du göra en stor investering och betalar bara för användandet – inte ägandet. Välj mellan vanlig hyra och funktionshyra och få ett skräddarsytt upplägg med riktigt schyssta villkor.

 

Läs mer om att hyra automater

Fördelar för dig som partner

 • Lättare att nå fler kunder när försäljningspriset bryts ned i en låg månadskostnad.
 • Vi sköter all fakturering. Du får minskad administration och mer tid över till din kärnverksamhet.
 •  Möjlighet att erbjuda en smart helhetslösning som ger mervärde för kunden.
 • Snabba och säkra månadsbetalningar.
 • Trygg finansieringspartner i Ikano Bank, med många års erfarenhet av finansiering inom våra partners branscher.

thumbs_up

Kontakta oss för ett skräddarsytt samarbete med schyssta villkor

Vill du veta mer om att erbjuda hyreslösningar för datorer, och hur vi på Ikano Bank kan stå till tjänst som finansieringspartner? Hör av dig till oss via telefon, mail eller formulär på vår webbplats så kontaktar vi dig.
 
Varmt välkommen till Ikano Bank - den schyssta finansieringspartnern.
 

Hyr datorer till företaget – enkel och prisvärd finansiering via Ikano Bank

Idag är bra datorer en förutsättning för att arbetet på ett företag ska kunna fungera, oavsett vilken bransch man är i. Hos Ikano Bank kan du finansiera datorer till företaget utan att behöva göra en stor investering som kostar på det egna kapitalet. Vi erbjuder både hyra och funktionshyra med skräddarsydda avtal och riktigt bra villkor.

Välj mellan hyra och funktionshyra

Ikano Bank erbjuder två olika typer av finansieringslösningar för datorer – dels ‘vanlig’ hyra, dels så kallad funktionshyra.
Väljer du vanlig hyra betalar du en förutsägbar månadsavgift för nyttjandet av datorn. Kostnaden avser bara själva hyran av datorn. Kringkostnader som service under hyresavtalets löptid betalas separat.

Vill du ha en bekväm helhetslösning är vår funktionshyra ett utmärkt alternativ. Då ingår både ett hyresavtal med oss och ett komplett serviceavtal med leverantören. Exakt vad som inkluderas i serviceavtalet kan variera mellan olika leverantörer, men ofta ingår installation och regelbundet underhåll. Upplägget är enkelt, smidigt och kostnadseffektivt.

 

Fördelar med att hyra datorer genom Ikano Bank

 • Betala bara för nyttjandet och funktionen – inte ägandet.
 • Ofta möjligt att byta ut och uppdatera utrustningen när du behöver det
 • Du har minimal risk att bli fast med gammal utrustning
 • Det är enkelt att budgetera och bokföra hyrd utrustning

 

Så fungerar det – hyr dator i 4 enkla steg

 1. Ansök om hyra
  Ansök om finansiering genom att ringa eller maila oss, eller fyll i kontaktformuläret på vår hemsida. Du kan ansöka om hyra av en dator du redan hittat, eller få förslag på alternativ från de leverantörer vi samarbetar med.
 2. Teckna hyresavtal
  Vi tecknar avtal för hyra eller funktionshyra. Vid funktionshyra ingår du även ett serviceavtal med leverantören.
 3. Ikano Bank köper in varuautomaten
  Ikano Bank köper in datorn från anvisad leverantör. Utrutsningen levereras enligt överenskommelse mellan dig och leverantören.
 4. Smidig samlingsfaktura
  Hyreskostnaden faktureras varje månad eller kvartal (i vissa fall går även halvårsvis, årsvis och tertial att få). Ikano Bank sköter faktureringen för såväl hyran som leverantörens serviceavtal (vid funktionshyra) så att du får allt på en och samma faktura istället för två separata.

 

Efter hyresavtalets slut

När hyresperioden är slut kan du välja mellan att säga upp avtalet, eller ansöka om en förlängning – vilket oftast sker med 12 månader i taget. Du kan också lämna tillbaka datorn och ansöka om ett nytt hyresavtal för en nyare maskin. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar ditt företag och de behov och önskemål ni har.

 

Kan man leasa datorer via Ikano Bank?

Ja, Ikano Bank erbjuder även leasing som finansieringslösning för datorer. Osäker på vilket upplägg som passar ditt företag bäst? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag

Är du intresserad av att hyra en dator till företaget genom Ikano Bank och vill veta mer om vad vi kan erbjuda dig? Kontakta oss så berättar vi mer och tar fram kostnadsfritt förslag på upplägg som passar din verksamhet.

 

Vi leasar eller hyr ut det mesta ditt företag kan behöva, till exempel:

Leasa skrivare

Skrivare

Leasa kassasystem

Kassasystem

Leasa kopiator

Kopiator

Leasa varuautomat

Varuautomater

Vanliga frågor om hyra av datorer

 • Hur mycket kostar det att hyra en dator?

  Priset varierar mellan olika typer av datorer. Månadskostnaden bestäms bland annat utifrån datorns inköpspris, avtalsperiod samt pris för kringtjänster.

 • Vad innebär funktionshyra av datorer?

  Funktionshyra är en helhetslösning som inkluderar både hyra via oss och ett serviceavtal med leverantören. Ett bekvämt och kostnadseffektivt allt-i-ett-upplägg.

 • Vem kan hyra en dator via Ikano Bank?

  Ikano Banks hyra riktar sig enbart till företag. Vi erbjuder skräddarsydda hyreslösningar för både små och stora företag, inom olika branscher.

meeting[No text in field]

Ikano Bank - den schyssta leasingpartnern

Ikano Bank var ursprungligen en del av IKEA, men är sedan 1988 del av en separat företagsgrupp som idag ägs av familjen Kamprad. Vårt  entreprenöriella arv från detaljhandeln gör att vi verkligen förstår behovet av flexibilitet, snabbhet och trygghet. Hos Ikano Bank får du som själv är entreprenör schyssta villkor, korta beslutsvägar och transparens. Vårt arv har också lärt oss värdet av bra kundrelationer, och vi värnar om dina kunder och din relation till dem lika mycket som du själv gör.  

thumbs_up

Schyssta villkor och korta
beslutsvägar

caring

Tar hand om dina kunder lika
väl som du gör

handshake

Skräddarsydda och personliga upplägg

Kostnadseffektiva
lösningar

Våra kunniga specialister på företagshyra står beredda att hjälpa dig att växa din affär

Kontakta oss