Hyr ut eller hyr varuautomater

– smidig finansiering för företag och leverantörer

Uppskattade varuautomater – enkel finansiering

Varuautomater med lättillgängliga snacks, mellanmål och drycker är ett enkelt sätt att höja trivseln på arbetsplatsen. Ikano Bank hjälper dig som företagare att finansiera varuautomater genom ett förmånligt hyresavtal.

För dig som är leverantör erbjuder vi skräddarsydda samarbeten med snabba och säkra betalningar. Kort och gott: schyssta villkor för både kund och leverantör.

 

Vill du bli kund eller partner? 

Prata med våra duktiga Specialister

010 - 214 63 80

saljare.leasing@ikano.se


Redan kund?

Support för dig som leasar

Telefon: 08 - 514 203 20

E-post: kundsupport@ikano.se

 

Partnersupport

Telefon: 08 - 514 203 10

E-post: partnersupport@ikano.se

 

Eller låt oss kontakta dig

Fyll i dina uppgifter nedan så tar någon av våra kunniga specialister kontakt med dig inom en arbetsdag.

 

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer till dig inom kort.

Övriga kontaktuppgifter och vanliga frågor hittar du på vår kontaktsida


Leverantör av varuautomater?

Erbjud dina kunder en smidig helhetslösning


Med Ikano Bank som samarbetspartner kan du nå ut till fler kunder genom att erbjuda trygg och enkel finansiering. Vi sköter finansiering och fakturering så att du kan fokusera på företagets kärnverksamhet.

Genom att leverera en attraktiv helhetslösning som skapar mervärde för kunden får du utmärkta möjligheter att skapa långsiktiga affärsrelationer. 

Företag?

Hyr varuautomat – betala för nyttjandet, inte ägandet

När du hyr en varuautomat betalar du bara för nyttjandet - inte ägandet. Om du väljer funktionshyra får du en prisvärd paketlösning med inbakad service och reparationer - smidigare än så blir det inte!

Läs mer om att hyra automater

Fördelar för dig som partner

 • Lättare att nå fler kunder när försäljningspriset bryts ned i en låg månadskostnad.
 • Minskad administration - vi sköter all fakturering.
 • Smidig helhetslösning som skapar mervärde för kunden. 
 • Snabba och säkra månadsbetalningar.
 • Trygg finansieringspartner i Ikano Bank, med många års erfarenhet av finansiering inom våra partners branscher.

thumbs_up

Kontakta oss för ett skräddarsytt samarbete

Är du intresserad av att erbjuda olika hyreslösningar för varuautomater, och vill veta mer om hur vi kan hjälpa till som finansieringspartner? Kontakta oss via mail, telefon eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig. 

Varmt välkommen till Ikano Bank - den schyssta finansieringspartnern.

 

Finansiera varuautomater till företaget - tryggt och enkelt med Ikano Bank

Med en välsorterad varuautomat kan du enkelt öka trivseln för dina anställda eller kunder. Hos Ikano Bank kan du teckna ett förmånligt hyresavtal för en eller flera varuautomater, med installation och serviceavtal inkluderat om du vill. Alltid med schyssta villkor.
 

Välj mellan hyra och funktionshyra

Med Ikano Bank som finansieringspartner kan du välja mellan två typer av hyra – dels ‘vanlig’ hyra, dels så kallad funktionshyra. Vi samarbetar med trygga leverantörer som tillhandahåller moderna varuautomater av hög kvalitet.

Vid vanlig hyra betalar du en förutbestämd månadsavgift för nyttjandet av maskinen. Kostnaden avser bara själva hyran av varuautomaten. Installation, service och eventuella reparationer under hyresavtalets löptid betalas separat. 

Vill du ha en smidig paketlösning, i vilken både hyreskostnad, installation och service är inkluderat, finns vår funktionshyra som ett utmärkt alternativ. Precis som vid vanlig hyra betalar du för nyttjandet av varuautomaten och den funktion den erbjuder, men här slipper du betala extra för att få automaten installerad. Din månadskostnad inkluderar även ett komplett serviceavtal med leverantören och vid behov kostnader för reparationer. Upplägget är smidigt, bekymmersfritt och kostnadseffektivt. 

 

Fördelar med att hyra varuautomat genom Ikano Bank

 • Bra alternativ när du enbart är intresserad av funktionen som en varuautomat tillför.
 • Förutsägbar månadskostnad förenklar både bokföring och budgetering.
 • Vi samarbetar med trygga leverantörer av högkvalitativa, moderna varuautomater.
 • Lätt att byta ut maskinen mot en ny modell efter avslutad hyresperiod.
 • Möjlighet att välja funktionshyra för en bekväm helhetslösning med såväl hyra som installation och serviceavtal inkluderat. 

 

Så fungerar det – hyresprocessen i 4 enkla steg

 1. Ansök om hyra
  Kontakta någon av våra säljare för att ansöka om hyra av varuautomat – antingen via formuläret på vår hemsida, eller genom att ringa eller maila oss. Du kan ansöka om hyra av en varuautomat du redan hittat, eller få hjälp av oss att hitta ett lämpligt objekt från någon av de leverantörer vi samarbetar med. 
 2. Teckna hyresavtal
  Vi tar fram ett förslag på avtal för hyra av varuautomaten. Vill du ha funktionshyra tecknas även ett serviceavtal med leverantören av utrustningen. Vi gör också en manuell kreditupplysning av ditt företag. 
 3. Ikano Bank köper in varuautomaten
  Efter ingånget avtal köper vi in varuautomaten från anvisad leverantör och ser till att den levereras till ditt företag. Hyresperioden startar när du fått objektet levererat.
 4. Smidig samlingsfaktura
  För att underlätta för dig som kund tar Ikano Bank hand om faktureringen för hyran såväl som serviceavtalet för leverantörens räkning (vid funktionshyra). På detta sätt får du all fakturering vid ett tillfälle. 

 

Efter avtalets slut

När hyresavtalet löper ut kan du välja mellan att förlänga avtalet, eller byta ut din varuautomat mot en ny modell och teckna ett nytt hyresavtal. Antingen med vanlig hyra eller funktionshyra. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar ditt företag – alltid med flexibla och schyssta villkor. 

 

Kan man leasa varuautomat via Ikano Bank?

Ikano Bank erbjuder endast hyra och funktionshyra av varuautomater eftersom det är mest fördelaktigt för dig som kund. Vid leasing ställs krav på att du garanterar varuautomatens restvärde efter avslutad leasingperiod – antingen genom att köpa loss maskinen eller anvisa en annan köpare. Eftersom det främst är funktionen man vill åt med en varuautomat är själva ägandet sällan attraktivt. 

Vid hyra och funktionshyra lämnar du bara tillbaka maskinen efter avtalets slut, utan krav på att lösa något restvärde. 

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag

Vill du veta mer om hur det fungerar att hyra en varuautomat genom Ikano Bank, eller vill du ha ett färdigt prisförslag på hyra? Kontakta någon av våra säljare så hjälper vi dig. 

 

Vi leasar eller hyr ut det mesta din företag kan behöva, till exempel:

Leasa kontorsmöbler

Kontorsmöbler

Leasa kaffemaskin

Kaffemaskin

Leasa butiksinredning

Butiksinredning

Leasa städmaskin

Städmaskin

Vanliga frågor om hyra av varuautomater

 • Hur mycket kostar det att hyra en varuautomat?

  Priset varierar mellan olika typer av varuautomater och avtal. Månadskostnaden bestäms bland annat utifrån automatens värde, avtalsperioden samt pris för kringtjänster.

 • Vad innebär funktionshyra?

  Funktionshyra är en helhetslösning där kunden betalar för allt som har med funktionen att göra, till exempel service. Det är ett smidigt, kostnadseffektivt och tryggt upplägg.

 • Vem kan hyra en varuautomat via Ikano Bank?

  Ikano Banks hyra riktar sig enbart till företag. Såväl små som stora företag inom olika branscher kan ansöka om att hyra en eller flera varuautomater genom oss.

meeting

Ikano Bank - den schyssta leasingpartnern

Ikano Bank var ursprungligen en del av IKEA, men är sedan 1988 del av en separat företagsgrupp som idag ägs av familjen Kamprad. Vårt  entreprenöriella arv från detaljhandeln gör att vi verkligen förstår behovet av flexibilitet, snabbhet och trygghet. Hos Ikano Bank får du som själv är entreprenör schyssta villkor, korta beslutsvägar och transparens. Vårt arv har också lärt oss värdet av bra kundrelationer, och vi värnar om dina kunder och din relation till dem lika mycket som du själv gör.  

thumbs_up

Schyssta villkor och korta
beslutsvägar

caring

Tar hand om dina kunder lika
väl som du gör

handshake

Skräddarsydda och personliga upplägg

Kostnadseffektiva
lösningar

Våra kunniga specialister på företagshyra står beredda att hjälpa dig att växa din affär

Kontakta oss