Tryggt och enkelt att leasa, hyra ut eller hyra städmaskin

- skräddarsydd finansiering av städmaskiner för företag och leverantörer

Pålitliga städmaskiner - trygg finansiering

Är städmaskiner nödvändiga för att din verksamhet ska fungera? På Ikano Bank hjälper vi dig att finansiera företagets städmaskiner genom förmånliga leasing- eller hyresavtal. Vi erbjuder även dig som är leverantör smidiga finansieringslösningar som lockar fler kunder. Alltid med schyssta villkor.

Vill du bli kund eller partner? 

Prata med våra duktiga Specialister

010 - 214 63 80

saljare.leasing@ikano.se


Redan kund?

Support för dig som leasar

Telefon: 08 - 514 203 20

E-post: kundsupport@ikano.se

 

Partnersupport

Telefon: 08 - 514 203 10

E-post: partnersupport@ikano.se

 

Eller låt oss kontakta dig

Fyll i dina uppgifter nedan så tar någon av våra kunniga specialister kontakt med dig inom en arbetsdag.

 

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer till dig inom kort.

Övriga kontaktuppgifter och vanliga frågor hittar du på vår kontaktsida


Leverantör av städmaskiner?

Locka kunder med smidiga betalningsupplägg

 

Skapa mervärde för dina kunder genom att erbjuda trygg och enkel finansiering.

Med Ikano Bank som samarbetspartner får du dessutom mer tid till din kärnverksamhet – vi tar hand om det praktiska kring faktureringen.

 

Företag?

Hyr eller leasa företagets städmaskiner – till en rimlig kostnad

Att hyra eller leasa företagets städmaskin passar dig som behöver införskaffa utrustning till verksamheten, men samtidigt vill behålla likviditeten i företaget. Väljer du funktionshyra ingår dessutom service. Både smidigt och prisvärt! 

Läs mer om att hyra städmaskiner

Fördelar för dig som partner

 • Lättare att nå fler kunder när försäljningspriset bryts ned i en låg månadskostnad.
 • Minskat administrativt arbete – vi tar hand om fakturering.
 • Attraktiv och smidig helhetslösning som uppskattas av kunder.
 • Snabba och säkra månadsbetalningar.

thumbs_up

Kontakta oss för ett skräddarsytt samarbete

Vill du veta mer om hur det fungerar att samarbeta med Ikano Bank och vilka typer av hyreslösningar du kan erbjuda dina kunder genom oss? Hör av dig via mail, telefon eller formuläret på vår webbplats så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.

Varmt välkommen till Ikano Bank – den schyssta finansieringspartnern.

 

Hyr eller leasa företagets städmaskiner – smidigt & förmånligt

Behöver du städmaskiner till din verksamhet, men vill undvika att binda upp kapital genom att köpa dem? Hos Ikano Bank får du hyra eller leasa dem till schyssta och trygga villkor. Du betalar endast för nyttjandet, inte ägandet.

Leasing, hyra eller funktionshyra

När du tar hjälp av Ikano Bank för att finansiera företagets städmaskin kan du välja mellan att leasa, hyra och funktionshyra maskinen. Vid leasing köper vi in det objekt du valt, och du betalar sedan en månadskostnad för att använda det. När avtalstiden börjar löpa mot sitt slut kan du köpa loss objektet genom att betala restvärdet, förlänga avtalet eller anvisa en annan köpare.
Om du väljer att hyra städmaskinen betalar du, precis som vid leasing, en månadskostnad för att använda objektet. Skillnaden är att du inte alltid har möjlighet att köpa loss det vid avtalstidens slut. Då väljer du istället mellan att förnya avtalet eller uppgradera städmaskinen till en nyare modell och teckna ett nytt avtal. Med funktionshyra får du en prisvärd paketlösning där ett komplett serviceavtal med leverantören och kostnader för service ingår. Både funktionellt och bekvämt!

 

Därför ska du leasa eller hyra städmaskinen via Ikano

Ibland kan det uppstå situationer där du som företagare behöver en viss typ av utrustning för att verksamheten ska fungera som den ska – såsom en städmaskin. Istället för att binda upp kapital kan du leasa eller hyra städmaskinen via Ikano Bank. Då får du en förutsägbar månadskostnad som är enkel att bokföra och slipper kompromissa med företagets likviditet. Vår smidiga process gör att du snabbt får tillgång till den utrustning du behöver. Alltid med villkor som anpassas efter dina förutsättningar, inte tvärtom.

 

Skurmaskin, sopmaskin eller mattvårdsmaskin? – valet är ditt

När du ska införskaffa en städmaskin till din verksamhet behöver modellen anpassas efter den aktuella lokalen för att ge ett skinande resultat. Av denna anledning tycker vi på Ikano att det ska vara upp till dig att välja modell – oavsett vilken typ av maskin det gäller. Har du svårt att välja kan du få hjälp av en av våra leverantörer, de har koll på det mesta! Vår roll är att se till att du får ett hyres- eller leasingavtal med schyssta villkor. 

 

Hur fungerar det att hyra städmaskiner?

 1. Kontakta oss
  För att hyra en städmaskin börjar du med att kontakta oss via mail, telefon eller vår hemsida. Du bestämmer om du ska hyra en modell du själv har hittat, eller ta hjälp av någon av våra leverantörer.
 2. Teckna avtal
  Vi tar en kreditupplysning på ditt företag och skissar ett förslag på hyresavtal. Väljer du funktionshyra tecknas även ett serviceavtal med leverantören av objektet.
 3. Städmaskinen köps in
  När vi har tecknat avtal köper vi in städmaskinen.
 4. Du använder städmaskinen 
  Du får en faktura för hyreskostnaden varje månad, kvartal eller halvår. Vid funktionshyra sätter vi ihop fakturorna för hyra och service så att det ska bli så smidigt som möjligt för dig.

 

Behöver ditt företag städmaskiner? Kontakta oss redan idag!

Är du intresserad av våra finansieringsupplägg för företag eller vill veta mer om hur det går till att leasa eller hyra städmaskin? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Välkommen till Ikano Bank – finansiering med schyssta villkor!
 

Vi leasar eller hyr ut det mesta ditt företag kan behöva, till exempel:

Leasa robotdammsugare

Robotdammsugare

Leasa varuautomat

Varuautomater

Leasa kontorsmöbler

Kontorsmöbler

Leasa kaffemaskin

Kaffemaskin

Vanliga frågor om hyra och leasing av städmaskiner

 • Ska jag hyra eller leasa en skurmaskin?

  Båda alternativen är fördelaktiga om du behöver investera i en skurmaskin men vill undvika att binda upp kapital. Hos Ikano anpassas villkoren efter dina förutsättningar.

 • Vad kostar det att hyra en städmaskin?

  Månadskostnaden för att hyra en städmaskin genom Ikano Bank varierar bland annat beroende på maskinens värde, avtalsperiodens längd och kringtjänster du valt till.

 • Var kan jag använda en skurmaskin?

  Olika skurmaskinsmodeller är anpassade efter olika sorters underlag. Utgå därför från utrymmet som ska rengöras och välj modell därefter.

 • Vilka städmaskiner kan jag leasa eller hyra?

  När du finansierar företagets städmaskin genom Ikano Bank är det helt upp till dig att bestämma vilken modell du vill att vi ska köpa in.

meeting[No text in field]

Ikano Bank - den schyssta leasingpartnern

Ikano Bank var ursprungligen en del av IKEA, men är sedan 1988 del av en separat företagsgrupp som idag ägs av familjen Kamprad. Vårt  entreprenöriella arv från detaljhandeln gör att vi verkligen förstår behovet av flexibilitet, snabbhet och trygghet. Hos Ikano Bank får du som själv är entreprenör schyssta villkor, korta beslutsvägar och transparens. Vårt arv har också lärt oss värdet av bra kundrelationer, och vi värnar om dina kunder och din relation till dem lika mycket som du själv gör.  

thumbs_up

Schyssta villkor och korta
beslutsvägar

caring

Tar hand om dina kunder lika
väl som du gör

handshake

Skräddarsydda och personliga upplägg

Kostnadseffektiva
lösningar

Våra kunniga specialister på företagshyra står beredda att hjälpa dig att växa din affär

Kontakta oss