Hyr ut eller hyr kassasystem

– smart finansiering för leverantörer och företag

Moderna kassasystem med stor kapacitet – enkel finansiering

Är ditt företag i behov av ett bra kassasystem som är enkelt att använda och som har funktioner som kan anpassas efter er verksamhets unika behov? Hos Ikano Bank kan du få hjälp att finansiera ett nytt kassasystem genom en smidig hyreslösning.

För dig som leverantör kan vi erbjuda ett skräddarsytt samarbetsavtal som hjälper dig att nå ut till fler kunder med ditt kassasystem, och som garanterar dig snabba och säkra betalningar.

Låter det intressant? Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Vill du bli kund eller partner? 

Prata med våra duktiga Specialister

010 - 214 63 80

saljare.leasing@ikano.se


Redan kund?

Support för dig som leasar

Telefon: 08 - 514 203 20

E-post: kundsupport@ikano.se

 

Partnersupport

Telefon: 08 - 514 203 10

E-post: partnersupport@ikano.se

 

Eller låt oss kontakta dig

Fyll i dina uppgifter nedan så tar någon av våra kunniga specialister kontakt med dig inom en arbetsdag.

 

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer till dig inom kort.

Övriga kontaktuppgifter och vanliga frågor hittar du på vår kontaktsida


Leverantör av kassasystem?

Erbjud dina kunder en smidig helhetslösning

Med prisvärda hyreslösningar via Ikano Bank kan du nå ut till fler kunder med ditt kassasystem. Ett samarbete med oss ger dig möjlighet att öka dina intäkter såväl som att bygga långsiktiga affärsrelationer med kunder.
 
Vi som finansieringspartner sköter administration och fakturering, så att du får mer tid över att fokusera på företagets kärnverksamhet. 

Företag?

Hyr kassasystem – betala för nyttjandet, inte ägandet

Vid hyra av kassasystem betalar du bara för nyttjandet – inte ägandet. Väljer du funktionshyra får du en prisvärd och bekväm helhetslösning, med hyra och service i ett.

Läs mer om att hyra kassasystem

Fördelar för dig som partner

 • Lättare att nå fler kunder när försäljningspriset bryts ned i en låg månadskostnad.
 • Minskad administration – vi sköter all fakturering.
 • Snabba och säkra månadsbetalningar direkt från oss.
 •  Stabil finansieringspartner i Ikano Bank, med många års erfarenhet av finansiering inom våra partners olika branscher.

thumbs_up

Bli vår samarbetspartner – kontakta oss för ett skräddarsytt avtalsförslag

Är du intresserad av att erbjuda hyra och funktionshyra för kassasystem och vill ha hjälp av en trygg, pålitlig och erfaren finansieringspartner? Hör av dig till oss via mail, telefon eller formulär på hemsidan så kontaktar vi dig.
 
Varmt välkommen till Ikano Bank - den schyssta finansieringspartnern.
 

Hyr kassasystem till företaget – enkelt, smidigt & prisvärt via Ikano Bank

Med hyra av kassasystem slipper företaget göra en stor kapitalinvestering som kostar på det egna kapitalet och belastar kreditutrymmet. Istället betalar du bara för nyttjandet och funktioner som systemet tillhandahåller – inte ägandet.

Välj mellan hyra och funktionshyra

Hos Ikano Bank kan du välja mellan 'vanlig' hyra och funktionshyra, beroende på vad som passar din verksamhet bäst. Vi samarbetar med trygga leverantörer som tillhandahåller moderna kassasystem.

 

Hyra av kassasystem

Vid vanlig hyra betalar du en månadsavgift för nyttjandet av systemet. Ikano Bank köper in kassasystemet av godkänd leverantör och leverans sker enligt överenskommelse mellan dig och leverantören. Efter hyresperiodens slut kan du lämna tillbaka kassasystemet, eller byta ut det mot ett nytt och teckna ett nytt hyresavtal.

 

Kassasystem med funktionshyra

Med funktionshyra får du en smidig helhetslösning som inkluderar både hyran och ett serviceavtal med leverantören. Precis som vid vanlig hyra betalar du bara för nyttjandet av kassasystemet – inte ägandet – men här slipper du tänka på separata kostnader utöver hyran. Du får ett komplett serviceavtal med leverantören inkluderat, och alla kostnader inbakade på en och samma månadsfaktura.

 

Fördelar med att hyra kassasystem genom Ikano Bank

 • Utmärkt finansieringslösning när du främst är ute efter funktionen och inte har något intresse av att äga utrustningen.
 • Vi samarbetar med välkända och trygga leverantörer av moderna kassasystem.
 • Välj ett upplägg som passar din verksamhet – vi har både hyra och funktionshyra med schyssta villkor.
 
 

Så funkar det – hyresprocessen i 4 enkla steg

 1. Ansök om hyra
  Kontakta oss via mail, telefon eller formulär på hemsidan. Du kan ansöka om finansiering för ett kassasystem du redan hittat, eller få tips på lämplig betallösning hos någon av våra samarbetspartners.
 2. Signera hyresavtal
  Teckna hyresavtal för hyra eller funktionshyra. Vid funktionshyra ingår du även ett serviceavtal med leverantören av kassasystemet. Signering av avtalet med Ikano Bank sker online.
 3. Vi köper in kassasystemet 
  Ikano Bank köper in kassasystemet från anvisad leverantör som ordnar leverans till ditt företag. Hyresperioden startar.
 4. Månadsfaktura
  Hyreskostnaden faktureras av Ikano Bank månadsvis eller kvartalsvis. Vid funktionshyra är kostnaden för serviceavtal inbakad i månadskostnaden.

 

Vad händer efter hyresperiodens slut?

Ditt hyresavtal förlängs automatiskt. Vill du avsluta avtalet gäller vanligen 3 månaders uppsägningstid. Givetvis kan du också välja att byta ut kassasystemet mot ett nyare och ansöka om ett nytt hyresavtal, antingen med vanlig hyra eller funktionshyra.

 

Kan man leasa kassasystem via Ikano Bank?

Ja, det är möjligt att leasa kassasystem genom Ikano Bank. Hyreslösningar är dock vanligast för den här typen av utrustning, eftersom det är mest fördelaktigt för dig som kund. Vid leasing förbinder du dig att antingen köpa loss utrustningen efter avtalets slut, eller anvisa en annan köpare.
Vid hyra och funktionshyra kan du lämna tillbaka kassasystemet efter avtalets slut, utan krav på att lösa något restvärde.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag

Har du frågor rörande att hyra kassasystem via Ikano Bank, eller vill du ha ett kostnadsfritt förslag på upplägg för ditt företag?
Kontakta någon av våra leasingspecialister så hjälper vi dig.
 

Vi leasar eller hyr ut det mesta ditt företag kan behöva, till exempel:

Leasa kopiator

Kopiator

Leasa dator

Dator

Leasa skrivare

Skrivare

Leasa butiksinredning

Butiksinredning

Vanliga frågor om att hyra kassasystem

 • Hur mycket kostar det att hyra ett kassasystem?

  Kostnaden varierar mellan olika kassasystem och hyresupplägg. Månadsavgiften bestäms utifrån inköpspris, avtalsperiod samt om du väljer hyra eller funktionshyra.

 • Vad innebär funktionshyra av kassasystem?

  Funktionshyra är en smidig helhetslösning i vilken både hyra och serviceavtal med leverantören ingår.

 • Vem kan hyra kassasystem via Ikano Bank?

  Ikano Bank erbjuder främst hyra av större kassasystem och betallösningar. Finansieringslösningen kan användas av företag med en eller flera butiker.

meeting[No text in field]

Ikano Bank - den schyssta leasingpartnern

Ikano Bank var ursprungligen en del av IKEA, men är sedan 1988 del av en separat företagsgrupp som idag ägs av familjen Kamprad. Vårt  entreprenöriella arv från detaljhandeln gör att vi verkligen förstår behovet av flexibilitet, snabbhet och trygghet. Hos Ikano Bank får du som själv är entreprenör schyssta villkor, korta beslutsvägar och transparens. Vårt arv har också lärt oss värdet av bra kundrelationer, och vi värnar om dina kunder och din relation till dem lika mycket som du själv gör.  

thumbs_up

Schyssta villkor och korta
beslutsvägar

caring

Tar hand om dina kunder lika
väl som du gör

handshake

Skräddarsydda och personliga upplägg

Kostnadseffektiva
lösningar

Våra kunniga specialister på företagshyra står beredda att hjälpa dig att växa din affär

Kontakta oss