Schyssta finansieringslösningar för ditt företag

– alltid med schyssta villkor hos Ikano Bank

 

ikanobank

Leasing

Leasing passar dig som behöver utrustning till ditt företag men inte vill försämra företagets likviditet eller låneutrymme genom att köpa den. Vi köper istället in objektet du behöver, och du betalar en förutsägbar månadskostnad för att använda det i din verksamhet.

Läs mer om leasing

Hyra

Att hyra är en lösning för företagare som vill använda den allra senaste utrustningen, men inte vill ansvara för den efter hyresperiodens slut. Vi erbjuder olika uthyrningslösningar utifrån vad du behöver, såsom funktionshyra där service av produkterna ingår.

Läs mer om hyra

ikano bank

Factoring

Factoring, eller fakturafinansiering, är ett samlingsnamn för olika typer av tjänster där du säljer eller belånar dina kundfakturor för att få loss kapital och förbättra bolagets likviditet. På Ikano erbjuder vi factoring i form av fakturaköp med eller utan regress, fakturabelåning och exportfactoring.

Läs mer om factoring

ikano bank

Säljfinansiering

Att kunna erbjuda kunder flexibla betalningsvillkor är en viktig konkurrensfördel – och det är precis vad du får möjlighet till med tjänsten säljfinansiering. Utöver att betaltjänsterna leder till ökad försäljning får du även insikter om dina kunders köpbeteenden och kan utforma dina erbjudanden därefter.

Mer om säljfinansiering

Skräddarsydda finansieringslösningar för ditt företag

Om du är intresserad av finansiering för ditt företag är du varmt välkommen att höra av dig till Ikano Bank. Vi hjälper företag i olika storlekar och branscher att hitta lösningar som passar just deras verksamhet som hand i handsken. Tryggt, smidigt och prisvärt!

 

Fördelar med finansiering genom Ikano Bank

 

Bra villkor och smidiga processer

Med våra effektiva processer får du snabbt tillgång till kapitalet du behöver – oavsett vilken tjänst du har valt att använda dig av. Dessutom erbjuder vi alltid schyssta villkor.

 

Skräddarsytt upplägg

När du vänder dig till oss anpassas villkor och upplägg efter dina behov och förutsättningar, inte tvärtom. Våra tjänster kommer därför till nytta både på kort och lång sikt.

 

Personlig rådgivning

Om du är osäker på vilken finansieringslösning som passar din affär finns våra specialister där för dig. På så sätt kan du känna dig trygg med att du får all information för att kunna välja rätt alternativ för just dig.

 

Kontakta oss för att få reda på mer

Funderar du på om leasing, factoring eller säljfinansiering kan få din verksamhet att fungera bättre eller ta företaget till en ny nivå? Med Ikano kan du räkna med ett smidigt upplägg med bra villkor. Hör av dig till oss redan idag för mer information om våra tjänster.
 
Välkommen till Ikano Bank du också – din schyssta partner för företagsfinansiering.
 

Vanliga frågor om fakturafinansiering

  • Vad är skillnaden mellan investering och finansiering?

    En investering är en satsning som ska gynna utvecklingen av något, medan finansiering är ett samlingsbegrepp för införskaffande av kapital. Ofta krävs finansiering för att genomföra en investering.

  • Vilka finansieringslösningar erbjuder Ikano Bank?

    På Ikano Bank erbjuder vi leasing, factoring, uthyrning (inklusive funktionshyra) och säljfinansiering med schyssta villkor. Oavsett tjänst skräddarsys upplägget efter ditt företag.

  • Vilken är den bästa finansieringslösningen för företag?

    Det beror på vilket slags verksamhet du driver och vilka behov som finns. Vi på Ikano Bank hjälper dig ta fram ett upplägg utifrån just dina förutsättningar – alltid med schyssta villkor.

Våra kunniga specialister står beredda att hjälpa dig att växa din affär

Kontakta oss

thumbs_up

Schyssta villkor och korta
beslutsvägar

caring

Tar hand om dina kunder
lika väl som du gör

handshake

Skräddarsydda och
personliga upplägg

handshake

Kostnadseffektiva
lösningar

Ikano Bank - den schyssta factoringpartnern

Ikano Bank var ursprungligen en del av IKEA, men är sedan 1988 del av en separat företagsgrupp som idag ägs av familjen Kamprad. Vårt entreprenöriella arv från detaljhandeln gör att vi verkligen förstår behovet av flexibilitet, snabbhet och trygghet. Hos Ikano Bank får du som själv är entreprenör schyssta villkor, korta beslutsvägar och transparens. Vårt arv har också lärt oss värdet av bra kundrelationer, och vi värnar om dina kunder och din relation till dem lika mycket som du själv gör.

.
.
.

Chatta med oss

Chattar...

.
.
.