Leasa traktor med smidig företagsfinansiering

Vill du leasa traktor? 

Prata med våra duktiga Specialister

010 - 214 63 80

saljare.leasing@ikano.se


Redan kund?

Support för dig som leasar

Telefon: 08 - 514 203 20

E-post: kundsupport@ikano.se

 

Partnersupport

Telefon: 08 - 514 203 10

E-post: partnersupport@ikano.se

 

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter nedan så tar någon av våra kunniga specialister kontakt med dig inom en arbetsdag.
Du kan också ringa: 010 - 214 63 80

Offert

 

 

 

 

 

Success

Vi har nu tagit emot dina kontaktuppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi kan :)

Leasing förenklar din vardag

Att leasa eller hyra utrustning till ditt företag genom Ikano Bank är enkelt, tryggt och har många fördelar:

 • Du betalar för nyttjandet, inte ägandet.
 • Du behåller din likviditet.
 • Du förenklar din bokföring och budgetering. 

thumbs_up

Leasing av traktor

Leasing är ett bra alternativ för traktorer och annan utrustning med betydande andrahandsvärde som du vill fortsätta använda efter att leasingtiden löpt ut. Du kan då köpa loss utrustningen, hitta en annan köpare eller förlänga ditt leasingavtal

Fördelar med leasing:

 • Du bibehåller din likviditet även vid större investeringar.
 • Du bibehåller ditt låneutrymme till investeringar i kärnverksamhen.

 

Så här funkar leasing av utrustning

Vi leasar eller hyr ut det mesta ditt företag kan behöva, till exempel:

 Leasa grävmaskin 

Grävmaskin

Leasa lyftkran

Lyftkran

Leasa lift

Lift

Leasa dumper

Dumper

 Leasa traktor - smidigt och med schyssta villkor

Ett snabbt sätt att göra din vardag enklare är att ha tillgång till en pålitlig maskinpark i ditt företag. Ikano Bank erbjuder dig finansiering av leasade maskiner. Leasa den traktor som passar din verksamhet så du kan utveckla din verksamhet med bibehållen likviditet.


Så fungerar leasing av traktorer med Ikano Bank

När du leasar en traktor med Ikano Bank står vi för inköp och ägande av maskinen och du kan fokusera på nyttjandet. Du betalar en månadskostnad och efter avtalstidens slut kan du välja att köpa loss utrustningen, anvisa en annan köpare eller förlänga avtalet.

Processen för att leasa traktorer via Ikano Bank ser ut så här:
 1. Välj vilken traktor du vill leasa
  Du väljer traktor och leverantör utifrån din kravspec. Vi sköter sen kontakten med leverantören och köper vald maskin. För dig blir processen enkel.
 2. Bestäm leasingperiod
  Hur länge vill du leasa din nya traktor? Hur lång leasingperiod och vilken traktor du väljer samt baspris, ränteläge och restvärde påverkar hur mycket du får betala i leasingkostnad per månad. Vid leasing av traktorer är det vanligt med en leasingperiod på 3–5 år, men det går också att välja både kortare och längre tid än så. 
 3. Månadskostnad enligt avtal
  Leasingen börjar när avtalet är tecknat. Du kan alltså använda traktorn under hela avtalsperioden och betalar en avgift per månad. Enkelt att budgetera för och du kan nyttja den leasade traktorn precis som om du ägde den.
 4. Bestäm hur du vill göra vid leasingavtalets slut
  Efter avtalstidens slut kan du välja att köpa loss utrustningen, anvisa en annan köpare eller förlänga avtalet. Vid förlängning kan du välja en ny avtalsperiod och den nya leasingkostnaden beräknas utifrån maskinens återstående ekonomiska värde.

När är det bra att leasa istället för att hyra traktor?

Om traktorn är en affärskritisk maskin i din verksamhet rekommenderar vi att leasa en traktor istället för att hyra den. Att korttidshyra en traktor kan vara bra om man behöver den under en kort tid eller enstaka gånger. Genom att leasa en traktor har du istället tillgång till maskinen över lång tid, samtidigt som du slipper ta lån eller investera företagets pengar i inköp av maskinen.

Att leasa en traktor innebär en månadskostnad under en förbestämd avtalsperiod vilket gör det smidigt att både budgetera och bokföra. Eftersom leasingavtalen ofta löper under 3 år blir månadskostnaden avsevärt lägre än om motsvarande maskin skulle hyras in under samma tid.

Efter avtalstidens slut kan du välja att köpa loss utrustningen, anvisa en annan köpare eller förlänga avtalet. Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar just dina behov.

Vilka typer av traktorer kan man leasa?

Ikano Bank hjälper dig att leasa den traktor som passar din verksamhet bäst. Vi förenklar för dig så du kan fokusera på din verksamhet. Exempel på traktorer du kan leasa:

 

Jordbrukstraktorer

Det spelar ingen roll om du vill leasa en jordbrukstraktor som klarar maskiner för plöjning, gödsling, sådd eller slåtter. Vi hjälper dig finansiera det du behöver för att utveckla verksamheten. Alltid på schyssta villkor.

Skogstraktorer

Du som är ute efter att leasa en skogstraktor har hittat rätt. Vi har skräddarsydda och personliga upplägg för all leasingfinansiering.

Bandtraktorer

Självklart kan du även leasa bandtraktorer via oss. Du väljer det traktormärke som passar dina behov bäst och vi hjälper till att sätta upp en smidig finansiering.

 

Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning just för dig! Naturligtvis finns möjligheten att även hyra andra typer av maskiner med Ikano Bank.

Vanliga frågor om att leasa traktor

 • Hur länge får jag leasa en traktor?

  Vanligast är att leasingperioden sträcker sig från 3–5 år, men det går att få både kortare och längre avtal. Du kan också förlänga ett leasingavtal när det löper ut.

 • Vad kostar leasing av traktor?

  Du kan leasa en traktor som passar din budget. Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning för dig.

 • Vem kan leasa traktorer via Ikano Bank?

  Du som är företagare är välkommen att leasa traktor med oss. Många av våra kunder är verksamma inom exempelvis jordbruk eller skogsbruk. Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar dig.

meeting

Ikano Bank - den schyssta leasingpartnern

Ikano Bank var ursprungligen en del av IKEA, men är sedan 1988 del av en separat företagsgrupp som idag ägs av familjen Kamprad. Vårt  entreprenöriella arv från detaljhandeln gör att vi verkligen förstår behovet av flexibilitet, snabbhet och trygghet. Hos Ikano Bank får du som själv är entreprenör schyssta villkor, korta beslutsvägar och transparens. Vårt arv har också lärt oss värdet av bra kundrelationer, och vi värnar om dina kunder och din relation till dem lika mycket som du själv gör.  
 

thumbs_up

Schyssta villkor och korta
beslutsvägar

caring

Tar hand om dina kunder
lika väl som du gör

handshake

Skräddarsydda och
personliga upplägg

Kostnadseffektiva
lösningar

Våra kunniga specialister på företagsleasing står beredda att hjälpa dig att växa din affär

Kontakta oss

.
.
.

Chatta med oss

Chattar...

.
.
.