29 mars 2016

Skicka saker billigt och få betalt för resan

Vi på Ikano Bank gillar företag som förenklar vardagen med smarta, nytänkande idéer. Startup-företaget Baghitch är ett sådant företag. Med Baghitch kan du skicka saker kostnadseffektivt eller få betalt för att ta med saker på din bilresa. Många bilar körs tomma och transporterar bara människor mellan destinationer. Baghitch vill få oss att plocka med saker som andra vill skicka, när man ändå ska köra.

Lägg upp ditt uppdrag på Baghtich.com
Säg att du vill frakta en kontorsstol mellan Stockholm och Malmö. Då kan du lägga upp fraktuppdraget på Baghitch.com och berätta hur mycket du kan tänka dig att betala för att få den fraktad. Uppdraget blir sedan synligt för folk som ska göra den resan.

En spännande tjänst som vi hoppas växer
Än så länge finns det inte så många uppdrag eller resor publicerade. Men vi tycker att det är en spännande tjänst som har ett positivt miljötänk och är tacksamt för plånboken. Du skulle kunna finansiera hela din resa genom att hjälpa någon frakta saker på en resa som du ändå skulle köra. Baghitch passar bra in i dagens samhälle där delningsekonomi blir allt större och företag som Airbnb och Uber växer snabbt.

Läs mer på Baghitch.com

Glöm inte att följa oss på Facebook

Ikano Bank

Gör det billigare


Logga in

Välj om du vill skriva under med Mobilt BankID eller BankID på datorn

Läs igenom

Vi förstår att du bara vill bli klar, men du måste läsa följande dokument innan du kan skriva under din ansökan.
OBS. Öppnas i nytt fönster

Skriv under

Öppna BankID appen i din mobil eller surfplatta och knappa in din kod

Nu har du skrivit under!

    Vi behöver din medsökandes underskrift

    Välj hur du vill skriva under.

    Håll sökorden enkla. Du kan använd flera ord för att förfina din sökning.

    Om du inte hittar det du söker kan du prova att skriva nya sökord i sökfältet.