Ansök om ett schysst bolån

Din bästa ränta direkt, utan förhandling. Ansök online!

Sveriges nöjdaste privatlånekunder

Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste privatlånekunder enligt Svenskt Kvalitetsindex 2022 – ett resultat av vårt långsiktiga arbete med att erbjuda schyssta tjänster med kundernas behov i fokus.

Hos oss är det enkelt att låna pengar till just det du vill förverkliga. Vi erbjuder bra ränta, schyssta villkor och 0 kronor i uppläggningsavgift. Med vår låneindikator ser du direkt hur mycket du kan låna. Du ansöker enkelt online med BankID.

Ansök om privatlån

Samla dina lån – chans till sänkt månadskostnad

Om du har många smålån och krediter kan det löna sig att samla dem i ett enda större privatlån. Genom att baka ihop flera lån till ett enda får du bättre översikt över din ekonomi samtidigt som deu ofta kan få lägre ränta och månadskostnad. Det är helt kostnadsfritt!

Läs mer om att samla lån

Säg att du lånar 125 000 kr över 5 år med 8,69 % rörlig ränta. Förutsatt oförändrad ränta och autogirobetalning, blir genomsnittligt månadsbelopp 2 543 kr (inkl. amortering och ränta), totalt återbetalningsbelopp 152 609 kr, antalet avbetalningar 60 st och effektiv ränta 9,04 % (2022-12-08).

Stresstesta din boendeekonomi

Hur ser din boendeekonomi ut över tid? Simulera olika scenarion och få en prognos över hur din ekonomi påverkas av faktorer som att räntan ändras, om du skaffar barn eller om du går ner i arbetstid.

Testa din boendeekonomi

Ansök om bolån med bra ränta

Ska du köpa bostad? Hos oss får du ett tryggt bolån med schyssta villkor och bra ränta utan att du behöver förhandla. I vår Bolånekalkylator ser du direkt den bästa räntan vi kan erbjuda dig.

Ansök om nytt bolån

Information om effektiv ränta för bolån
För ett bolån på 2 000 000 kr med rak amortering med en löptid på 30 år och månadsvis betalning med 3,12 % rörlig ränta blir den effektiva räntan 3,17 %. Den första månadsbetalningen inklusive amortering blir i ovan exempel 10 756 kr, och totalt belopp att betala om lånet behålls i 30 år och räntan är oförändrad under lånets löptid uppgår till 2 938 600 kr. Antalet månadsbetalningar är då 360 stycken. Inga avgifter tillkommer. 2023-01-12. Bolån förmedlas av Ikano Bank AB (publ) i samarbete med kreditgivaren Borgo AB (publ) (org. nr 559153-2303, Box 24088, 104 50 Stockholm), och är förenat med panträtt i fast egendom, tomträtt eller bostadsrätt.

Poäng på alla dina köp med Ikano Kort

Ikano Kort är ett kreditkort utan årsavgift som ger dig poäng på allt du handlar, vad du än köper. Varje krona du handlar för ger en poäng som sparas till dess att du kommit upp i 25 000 poäng. Då dras 100 kronor av från din nästa faktura.

Så skaffar du Ikano Kort

Hitta det rätta sparkontot för dig

Sparade pengar på banken innebär både trygghet och frihet att köpa det du vill. Att sätta ett tydligt mål för sig själv gör det enklare att spara pengar, till exempel genom att börja ett månadssparande dit man gör en stående överföring varje månad.

Läs mer om våra sparkonton

Vardagsekonomi – våra senaste artiklar

Vardagsekonomin kan vara lite krånglig ibland. Därför bidrar vi gärna med vår kunskap när vi kan. Här delar vi inspiration och våra bästa tips kring ekonomi i vardagen.

Skydda dig mot bedrägerier

Just nu förekommer bedrägeriförsök där uppringare utger sig för att vara från Ikano Bank. Observera att vi aldrig kommer kontakta dig och uppmana dig att lämna ut uppgifter till BankID.

Anmäl bedrägeri

Tips om säkra bankärenden

Vi är Ikano Bank

Ikano Bank startades precis som IKEA i de småländska skogarna för att ge de "många människorna" ett bra alternativ i vardagen. När livet pendlar kan lösningen ibland handla om pengar. Då är det skönt med någon som bryr sig om vardagsekonomi och förstår att den svänger fram och tillbaka. Därför har våra sparkonton, privatlån, bolån och kreditkort schyssta villkor och bra ränta från första kronan.